De 5 BESTE droogvoer voor de puppy (2020) – voedingsadvies

img

Je wilt net als elke hondenliefhebber ervoor zorgen dat jouw pup vitaal is en blijft. Maar welke hondenvoer draagt hieraan bij en past tegelijkertijd binnen jouw budget? Bekijk onze top 5 best geteste droog puppyvoer. Dit overzicht is in samenwerking met hondenbezitters tot stand gekomen. Zo maak jij een weloverwogen keuze bij het selecteren van hondenvoer! Kies vandaag nog de beste puppyvoer!

In deze video wordt uitgelegd waar je op moet letten bij het aanschaffen van puppyvoer.

Wil je weten hoe de scores tot stand zijn gekomen? Scroll dan verder naar beneden.

Afbeelding

Naam

Kenmerken

Waardering

Meer info

Brute Strength Luxe Leren Halsband

🥇 #1 ROYAL CANIN Mini Puppy

 • Ontwikkeld door dierenarts

 • Voor honden met huid- en vachtproblemen

 • Aanbevolen door dierenartsen

9,1 / 10

Dog’s Companion Leren Halsband

🥈 #2 Prins Procare Super Active

 • Voor energieke honden

 • Voor honden met vertering problemen

 • Lekkere smaak

8,8 / 10

Leren Halsband Panterprint

🥉 #3 Smølke Puppy Maxi

 • Voor snel groeiende honden

 • Complete afgestemde voedingswaarden

8,2 / 10

EzyDog Neo Classic Halsband

#4. Eukanuba Dog Puppy Medium

 • Met dierenartsen ontwikkeld

 • Bevordert natuurlijk afweersysteem

 • 100% uitgebalanceerd

8,0 / 10

Nobby halsband leer

#5. Cavom Compleet Pup / Junior

 • Geschikt voor puppy's

 • Geschikt voor de overgevoelige maag

 • Relatief goedkoop

7,9 / 10


🥇 #1. ROYAL CANIN Mini Puppy droogvoer voor honden

Royal Canin Mini Puppy

Wil je Jouw gezonde pup graag gezond houden? In de fase waarin jouw pup snel groeit kan hij wel wat extra weerstand gebruiken. Mini Puppy van ROYAL CANIN is ontwikkeld om een gezonde en veilige groei van jouw pup met een volwassen gewicht van 5 tot 15 kg te ondersteunen.

 • Ondersteunt de natuurlijke afweersysteem
 • Ondersteunt de spijsvertering en darmpassage

Over ROYAL CANIN

De meeste hondenbezitters hebben gehoord van Royal Canin droog hondenvoer (of hun alternatieven voor nat hondenvoer). Weinig mensen kennen het verhaal achter het bedrijf. Het werd oorspronkelijk opgericht door een dierenarts uit Frankrijk, die positieve resultaten had gezien bij hondenpatiënten met huid- en vachtproblemen. Deze honden waren behandeld met een zelfgemaakt (op graan gebaseerd) hondenvoer. Dit was de start van het bedrijf in 1968 en was tevens het eerste Franse bedrijf dat droog hondenvoer produceerde en distribueerde.

Terwijl fokkers oorspronkelijk hun belangrijkste klanten waren, begonnen ze al snel hun producten uit te breiden en te distribueren in heel Europa. Het merk Royal Canin is de grootste en bekendste hondenvoer bedrijven ter wereld. ROYAL CANIN wordt aanbevolen door dierenartsen en een frequente primeur in veel Royal Canin-voedselrecensies. Hun hondenvoer producten zijn vermoedelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek dat is verkregen in laboratoria over de hele wereld. Hun hondenvoer is te vinden in de beste dierenklinieken en vooraanstaande online- en fysieke dierenwinkels.

Beoordeling

Prijs

7.8 / 10

Kwaliteit

9,7 / 10

Smaak

9,2 / 10

Allergie risico

9,8 / 10

Waardering

9,1 / 10


🥈#2. Prins Procare Super Active droogvoer voor honden

Prins procare super active

Heb je een actieve viervoeter? Moet jouw hond vaak naar buiten om zijn energie kwijt te kunnen? Dan is Prins Procare Super Active zeer geschikt voor jouw hond! Prins hondenvoer is speciaal gemaakt voor honden die veel energie hebben. Dit voer is voor honden die 15 to 30 kg worden. Denk hierbij aan rassen, zoals:

 • Border collie
 • Duitse Herder
 • Labrador

Prins dierenvoeding is rijk aan eiwitten. Dit draagt bij aan snel spierherstel. Eiwitrijke maaltijden zorgen ervoor dat jouw hond in topconditie verkeert. Verder zitten er in Prins essentiële vetzuren die bijdragen aan een stabiele gezondheid voor jouw hond. Goede vetzuren zorgen er onder andere voor dat jouw hond een gladde huid krijgt. Hiermee krijgt jouw hond dus ook een gezonde uitstraling.

Uit onderzoek blijkt dat honden die bovengemiddeld actief zijn vaker moeite hebben met het verteren van voedsel. Daar is rekening mee gehouden bij de ontwikkeling van deze brokken. Ze zijn zo geproduceerd dat ze makkelijker te verteren zijn. Hierdoor zal jouw energieke maat minder last krijgen van maagproblemen. Hondeneigenaren geven aan dat deze brokken ook vaak erg goed in de smaak vallen bij hun beestjes. Dit is natuurlijk een win-win situatie voor zowel zijn gezondheid en zijn lekker lust!

Beoordeling

Prijs

8,8 / 10

Kwaliteit

8,2 / 10

Smaak

9,3 / 10

Allergie risico

8,3 / 10

Waardering

8,8 / 10


🥉 #3. Smølke Puppy Maxi droogvoer voor honden

Smolke Puppy

Smølke Puppy Maxi bevat alle voedingswaarden die aansluiten bij de behoefte van puppy’s tot 14-18 maanden. Het is geschikt voor grote hondenrassen die 30 to 80 kg worden. Deze voeding bevat geen tarwegluten en is gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Puppy’s van grote rassen dienen veel te groeien en willen vaak veel spelen. Hiervoor dienen de pups veel energie uit hun voeding te halen. Met deze hondenvoeding zal jouw pup veel energie en een optimale calcium/fosfor verhouding bemachtigen voor een gedoseerde groei. Smølke Puppy Maxi draagt bij aan:

 • Sterk immuunsysteem
 • Soepele gewrichten
 • Sterke botten en tanden

De Smølke Puppy Maxi bevat een uniek eiwitprofiel. Het bevat namelijk Nederlandse kip, Brits lam en vis met het MSC keurmerk. Deze unieke combinatie zorgt voor een compleet aanbod van bouwstoffen om te kunnen groeien en genoeg energie over te houden. Met Smølke Puppy Maxi geeft u uw pup gegarandeerd een goede start! Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en chemische antioxidanten.

Beoordeling

Prijs

8,4 / 10

Kwaliteit

7,9 / 10

Smaak

7,7 / 10

Allergie risico

8,9 / 10

Waardering

8,2 / 10


#4. Eukanuba Dog Puppy Medium droogvoer voor honden

Eukanuba Dog Puppy Medium

Eukanuba Dog Puppy Medium puppyvoer is geschikt voor kleine en middelgrote rassen van 5kg tot 30kg, aanbevolen voor rassen zoals:

 • Beagles
 • Collies
 • Spaniëls
 • Teckels

Eukanuba Dog Puppy Medium bevat hoogwaardige dierlijke eiwitten (voornamelijk kip), gezonde vetten, koolhydraten, vezels en belangrijke vitaminen en mineralen. Deze sterke, gezonde combinatie verzekerd de gezondheid van jouw hond. De hondenvoer van Eukanuba is in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld en wordt aanbevolen door fokkers van het hoogste segment. De voedingsstoffen zijn uitgebalanceerd om jouw pup gezond te helpen groeien. De voordelen van Eukanuba zijn als volgt:

 • Steunt sterke botten met behulp van calcium
 • DHA is klinisch bewezen voor slimme, trainbare puppy’s
 • Bevordert het natuurlijke afweersysteem van puppy’s met antioxidant
 • 100% compleet en uitgebalanceerd
 • Geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen toegevoegd.

Beoordeling

Prijs

7,8 / 10

Kwaliteit

7,9 / 10

Smaak

7,6 / 10

Allergie risico

8,7 / 10

Waardering

8 / 10


#5. Cavom Compleet Pup / Junior droogvoer voor honden

Cavom Compleet Pup Junior

De hondenbrokken van Cavom zijn speciaal ontwikkeld voor pups van vier á vijf weken oud tot de leeftijd van zes á negen maanden. Veel producten, zoals maïs, tarwe en rijs zijn bijna geheel weggelaten. Door deze combinatie wordt de kans op overgevoeligheidsreacties bij kleine pups verkleind. Het is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen en daardoor lekker licht verteerbaar. De brokken bestaan uit onder andere; plantaardig eiwit, olie, rundvet en schaap- en rundvlees. Hierdoor krijgen deze brokken een hoge calorische waarde, wat een gezonde groei zal stimuleren. Het is raadzaam voor pups om de voeding over meerdere maaltijden te verdelen.

Je kunt pups vanaf 4 á 5 weken al bijvoeren met Cavom Compleet Pup/Junior. Het voer dient eerst te worden geweekt met melk, later met karnemelk of water. Je dient geleidelijk minder vocht toe te voegen. Meer informatie hierover kun je vinden op het etiket. De hondenvoeding is zeer geschikt voor kleine honden, zoals:

 • Maltezer
 • Cavalier King Charles
 • Shih Tzu
 • Yorkshiterriër

Beoordeling

Prijs

9,6 / 10

Kwaliteit

7,7 / 10

Smaak

7,6 / 10

Allergie risico

6,6 / 10

Waardering

7,9 / 10


Eindscore

Naam hondentuig

Foto

Prijs

Kwaliteit

Smaak

Allergie risico

Waardering

Meer informatie

#1. ROYAL CANIN Mini Puppy

Royal Canin Mini Puppy

7,5

10,0

9,0

10,0

9,1

#2. Prins Procare Super Active

Prins procare super active

8,6

8,5

9,5

8,5

8,8

#3. Smølke Puppy Maxi

Smolke Puppy

8,4

8,0

8,0

8,5

8,2

#4. Eukanuba Dog Puppy

Eukanuba Dog Puppy Medium

8,0

8,0

7,5

8,5

8,0

#5. Cavom Compleet Pup / Junior

Cavom Compleet Pup Junior

10,0

7,5

7,5

6,5

7,9

Dit vind je misschien ook interessant

Beste halsbandbeste hondenbenchbeste hondenvoerbeste hondenfietskarhondenfietskar met vering

Hoeveel sterren verdient dit artikel?
[Total: 0 Average: 0]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :