De 5 BESTE puppy brokken (2020)

Vergelijk puppyvoer en kies voer dat het beste bij jouw hond past
Hondenvoer kiezen

Onafhankelijk

Speciaal gemaakt voor consumenten.

Betrouwbaar

√Čchte klanten aan het woord.

Overzichtelijk

Met aandacht overzichtelijk gemaakt.

Puppy brokken

Je wilt net als elke hondenliefhebber ervoor zorgen dat jouw pup vitaal is en blijft. Maar welke hondenvoer draagt hieraan bij en past tegelijkertijd binnen jouw budget? Bekijk onze top 5 best geteste droog puppyvoer. Dit overzicht is in samenwerking met hondenbezitters tot stand gekomen. Zo maak jij een weloverwogen keuze bij het selecteren van hondenvoer! Kies vandaag nog de beste puppyvoer!

Hondenvoer kiezen

Top 5 | Beste puppy brokken

Royal-Canin-Mini-Puppy

#1. ROYAL CANIN Mini Puppy

Beste Puppyvoer voor honden met huid- en vachtproblemen

Bestellen bij bol.com Bestellen bij Amazon
Prins-procare-super-active

#2. Prins Procare Super Active

Beste puppyvoer voor energieke honden

Bestellen bij bol.com Bestellen bij Amazon
Smolke-Puppy-Maxi

#3. Sm√łlke Puppy Maxi

Beste hondenvoer voor snel groeiende honden

Bestellen bij bol.com Bestellen bij Amazon
Eukanuba-Dog-Puppy-Medium

#4. Eukanuba Dog Puppy Medium

Beste hondenvoer voor een goed afweersysteem

Bestellen bij bol.com Bestellen bij Amazon
Cavom-Compleet-Pup-Junior

#5. Cavom Compleet Pup / Junior

Beste hondenvoer voor puppy’s met een overgevoelige maag

Bestellen bij bol.com Bestellen bij Amazon

Wat zijn de beste puppy brokken?

ROYAL CANIN Mini Puppy | Beste puppy brokken voor honden met huid- en vachtproblemen

Royal-Canin-Mini-Puppy
ROYAL CANIN Mini Puppy
Productbeschrijving

Wil je Jouw gezonde pup graag gezond houden? In de fase waarin jouw pup snel groeit kan hij wel wat extra weerstand gebruiken. Mini Puppy van ROYAL CANIN is ontwikkeld om een gezonde en veilige groei van jouw pup met een volwassen gewicht van 5 tot 15 kg te ondersteunen.

 • Ondersteunt de¬†natuurlijke afweersysteem
 • Ondersteunt de¬†spijsvertering en darmpassage
Over ROYAL CANIN

De meeste hondenbezitters hebben gehoord van Royal Canin droog hondenvoer (of hun alternatieven voor nat hondenvoer). Weinig mensen kennen het verhaal achter het bedrijf. Het werd oorspronkelijk opgericht door¬†een dierenarts¬†uit Frankrijk, die positieve resultaten had gezien bij¬†hondenpati√ęnten met huid- en vachtproblemen. Deze honden waren behandeld met een zelfgemaakt (op graan gebaseerd) hondenvoer. Dit was de start van het bedrijf in 1968 en was tevens het eerste Franse bedrijf dat droog hondenvoer produceerde en distribueerde.

Terwijl fokkers oorspronkelijk hun belangrijkste klanten waren, begonnen ze al snel hun producten uit te breiden en te distribueren in heel Europa. Het merk Royal Canin is de grootste en bekendste hondenvoer bedrijven ter wereld. ROYAL CANIN wordt aanbevolen door dierenartsen en een frequente primeur in veel Royal Canin-voedselrecensies. Hun hondenvoer producten zijn vermoedelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek dat is verkregen in laboratoria over de hele wereld. Hun hondenvoer is te vinden in de beste dierenklinieken en vooraanstaande online- en fysieke dierenwinkels.

Prins Procare Super Active | Beste puppy brokken voor energieke honden

Prins-procare-super-active
Prins Procare Super Active
Productbeschrijving

Heb je een actieve viervoeter? Moet jouw hond vaak naar buiten om zijn energie kwijt te kunnen? Dan is Prins Procare Super Active zeer geschikt voor jouw hond! Prins hondenvoer is speciaal gemaakt voor honden die veel energie hebben. Dit voer is voor honden die 15 to 30 kg worden. Denk hierbij aan rassen, zoals:

 • Border collie
 • Duitse Herder
 • Labrador
Over Prins Procare

Prins dierenvoeding is¬†rijk aan eiwitten. Dit draagt bij aan¬†snel spierherstel. Eiwitrijke maaltijden zorgen ervoor dat jouw hond in topconditie verkeert. Verder zitten er in Prins essenti√ęle vetzuren die bijdragen aan een stabiele gezondheid voor jouw hond. Goede vetzuren zorgen er onder andere voor dat jouw hond een¬†gladde huid¬†krijgt. Hiermee krijgt jouw hond dus ook een gezonde uitstraling.

Uit onderzoek blijkt dat honden die bovengemiddeld actief zijn vaker moeite hebben met het verteren van voedsel. Daar is rekening mee gehouden bij de ontwikkeling van deze brokken. Ze zijn zo geproduceerd dat ze makkelijker te verteren zijn. Hierdoor zal jouw energieke maat minder last krijgen van maagproblemen. Hondeneigenaren geven aan dat deze brokken ook vaak erg goed in de smaak vallen bij hun beestjes. Dit is natuurlijk een win-win situatie voor zowel zijn gezondheid en zijn lekker lust!

Sm√łlke Puppy Maxi | Beste puppy brokken voor snel groeiende honden

Smolke-Puppy-Maxi
Sm√łlke Puppy Maxi
Productbeschrijving

Sm√łlke Puppy Maxi bevat¬†alle voedingswaarden¬†die aansluiten bij de behoefte van puppy‚Äôs¬†tot 14-18 maanden. Het is geschikt voor grote hondenrassen die¬†30 to 80 kg¬†worden. Deze voeding bevat¬†geen tarwegluten¬†en is gemaakt met¬†natuurlijke ingredi√ęnten. Puppy‚Äôs van grote rassen dienen¬†veel te groeien¬†en willen vaak¬†veel spelen. Hiervoor dienen de pups¬†veel energie¬†uit hun voeding te halen. Met deze hondenvoeding zal jouw pup veel energie en een optimale calcium/fosfor verhouding bemachtigen voor een gedoseerde groei. Sm√łlke Puppy Maxi draagt bij aan:

 • Sterk immuunsysteem
 • Soepele gewrichten
 • Sterke botten en tanden
Over Sm√łlke

De Sm√łlke Puppy Maxi bevat een¬†uniek eiwitprofiel. Het bevat namelijk Nederlandse kip, Brits lam en vis met het MSC keurmerk. Deze unieke combinatie zorgt voor een¬†compleet aanbod van bouwstoffen¬†om te kunnen¬†groeien en genoeg energie¬†over te houden. Met Sm√łlke Puppy Maxi geeft u uw pup gegarandeerd een goede start!¬†Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en chemische antioxidanten.

Eukanuba Dog Puppy Medium | Beste puppy brokken voor een goed afweersysteem

Eukanuba-Dog-Puppy-Medium
Eukanuba Dog Puppy Medium
Productbeschrijving

Eukanuba Dog Puppy Medium puppyvoer is geschikt voor kleine en middelgrote rassen van 5kg tot 30kg, aanbevolen voor rassen zoals:

 • Beagles
 • Collies
 • Spani√ęls
 • Teckels
Over Eukanuba Dog Puppy Medium

Eukanuba Dog Puppy Medium bevat hoogwaardige dierlijke eiwitten (voornamelijk kip), gezonde vetten, koolhydraten, vezels en belangrijke vitaminen en mineralen. Deze sterke, gezonde combinatie verzekerd de gezondheid van jouw hond. De hondenvoer van Eukanuba is in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld en wordt aanbevolen door fokkers van het hoogste segment. De voedingsstoffen zijn uitgebalanceerd om jouw pup gezond te helpen groeien. De voordelen van Eukanuba zijn als volgt:

 • Steunt sterke botten met behulp van calcium
 • DHA is klinisch bewezen voor slimme, trainbare puppy‚Äôs
 • Bevordert het natuurlijke afweersysteem van puppy‚Äôs met antioxidant
 • 100% compleet en uitgebalanceerd
 • Geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen toegevoegd.

Cavom Compleet Pup / Junior | Beste puppy brokken voor puppy’s met een overgevoelige maag

Cavom-Compleet-Pup-Junior
Cavom Compleet Pup / Junior
Productbeschrijving

De hondenbrokken van Cavom zijn speciaal ontwikkeld voor pups van¬†vier √° vijf weken oud¬†tot de leeftijd van¬†zes √° negen maanden. Veel producten, zoals ma√Įs, tarwe en rijs zijn bijna geheel weggelaten. Door deze combinatie wordt de kans op overgevoeligheidsreacties bij kleine pups verkleind. Het is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen en daardoor lekker licht verteerbaar. De brokken bestaan uit onder andere; plantaardig eiwit, olie, rundvet en schaap- en rundvlees. Hierdoor krijgen deze brokken een hoge calorische waarde, wat een gezonde groei zal stimuleren. Het is raadzaam voor pups om de voeding over meerdere maaltijden te verdelen.

Over Cavom Compleet Pup / Junior

Je kunt pups vanaf 4 á 5 weken al bijvoeren met Cavom Compleet Pup/Junior. Het voer dient eerst te worden geweekt met melk, later met karnemelk of water. Je dient geleidelijk minder vocht toe te voegen. Meer informatie hierover kun je vinden op het etiket. De hondenvoeding is zeer geschikt voor kleine honden, zoals:

 • Maltezer
 • Cavalier King Charles
 • Shih Tzu
 • Yorkshiterri√ęr