Wat is de beste hondenbuggy van Topmast?

Vergelijk de modellen van Topmast en kies de hondenbuggy die het beste bij jou past
Hondenbuggy’s vergelijken

Onafhankelijk

Speciaal gemaakt voor consumenten.

Betrouwbaar

Échte klanten aan het woord.

Overzichtelijk

Met aandacht overzichtelijk gemaakt.

Topmast Hondenbuggy

Wist je dat Topmast hondenbuggy’s in 2 verschillende segmenten verkoopt..?

Topmast is 1 van de grootste merken in Nederland als het gaat om artikelen voor honden en katten.  Topmast produceert kwalitatief goede producten tegen lage tot gemiddelde prijzen. Het merk staat vooral bekend om de populaire hondenbuggy’s die ze op de markt brengen.

Als je kiest voor Topmast is het erg belangrijk om de voor- en nadelen goed te overwegen. Deze buggy is namelijk voor veel mensen, maar niet voor iedereen geschikt.

Meer weten over Topmast en hun hondenbuggy’s? Lees dan gauw verder.

Hondebuggy Kiezen

Top 3 | Beste Hondenbuggy van Topmast

Topmast-Hondenbuggy-all-terrain

#1. All-Terrain

Meest luxe hondebuggy van Topmast

Bestellen bij bol.com
Topmast-hondenbuggy-antraciet-afneembare-tas

#2. Afneembare tas

Beste prijs/kwaliteit hondenbuggy van Topmast

Bestellen bij bol.com
Topmast-Hondenbuggy-grijs-3-wielen

#3. Drie wielen

Laagste prijs hondenfietskar van Topmast

Bestellen bij bol.com

Het merk: Topmast

Wie en wat is Topmast?

Topmast is een producent van producten voor honden en andere dieren. Het bedrijf maakt producten zoals hondenbuggy’s, benches en manden. Naast benodigdheden voor honden maken ze ook bijvoorbeeld krabpalen voor katten en kooien voor vogels. Topmast is een specialist als het gaat om dierbenodigdheden.

Hondebuggy Kiezen
topmast-logo-1024x230

Waarom Topmast?

Waarom kiezen klanten voor Topmast?

Klanten kiezen vaak voor Topmast vanwege de lage prijs en de focus op dierenartikelen. Doordat de focus ligt op dierenartikelen kun je rekenen op een goed product en door de focus op lage prijs kun je rekenen op een betaalbare buggy.

Topmast focust zich met hun producten op kwaliteit voor de dieren en een lagere prijs. Dit zie je ook duidelijk terug in de hondenbuggy’s.

Bij het kiezen van een Topmast is het belangrijk dat je overweegt wat je zelf het belangrijkst vind. Kies je liever voor comfort of een lage prijs?

Prijs

Gemiddeld gezien zijn hondenbuggy’s van Topmast veel goedkoper dan andere buggy’s. De prijs van buggy’s variëren van €60 tot €160. Met de lage prijs van €60 concurreren ze met de aller goedkoopste hondenbuggy’s van bijvoorbeeld VidaXL. Met de prijs van €160 concurreren ze met grotere kwaliteitsproducenten, zoals InnoPet.

Hondebuggy Kiezen
Topmast-Hondenbuggy-blauw-3-wielen-800x500
Topmast-hondenbuggy-zwart-afneembare-tas-800x500

Comfort

De lagere prijs gaat wel wat ten koste van zowel de luxe als het gebruikte materiaal van de hondenbuggy’s. Zo zie je vaak het ontbreken van fijne gemakken zoals bekerhouders, afneembare hoezen en grotere banden. Als je kijkt naar het frame dan is het in vergelijking met andere goedkope hondenbuggy’s stevig. Buggy’s van Topmast zijn gemaakt van aluminium, wat een stuk duurzamer is dan PVC.

Vergelijking

Hieruit kun je opmaken dat de hondenbuggy’s van Topmast van prima kwaliteit zijn en goed hun werk doen. Ook met een hondenbuggy van €60 duw je je hond eenvoudig van A naar B. Het verschil zit hem voornamelijk in het duwgemak, duurzaamheid en extra accessoires. Hoe belangrijk zijn deze extra’s voor je en wil je daar ook de prijs voor betalen. De keus is kortgezegd: Kies je voor prijs of luxe.

Hondebuggy Kiezen

Beste Topmast hondenbuggy

Welke Topmast hondenbuggy kiezen?

Je wilt natuurlijk weten welke hondenbuggy van Topmast nou goede keuzes zijn. Ik heb voor jou mijn drie favoriete hondenbuggy’s van dit merk naast elkaar gezet. Alle drie zitten ze in een verschillende prijsklasse en hebben ze verschillende voor- en nadelen.

Hondebuggy Kiezen

All Terrain | Meest luxe hondenbuggy van Topmast

Topmast-Hondenbuggy-all-terrain
Topmast Hondenbuggy All Terrain

Als je kiest voor deze hondenbuggy, kies je voor een lage prijs voor hoge kwaliteit. De hondenbuggy is volgens Topmast geschikt om mee te nemen bij wandelingen door het bos en door de stad.

Afmeting buggy (in cm) 100 x 55 x 110
Gewicht 5 kg
Draaggewicht 15 kg
Meest geschikt voor Lange wandelingen;
Onverhard terrein;
Verhard terrein.
Topmast All Terrain bestellen bij bol.com
Productbeschrijving

De Topmast Hondenbuggy All-Terrain is de enige echte nummer 1 buggy van Topmast.

De drie grote kunststof wielen zorgen ervoor dat de buggy is voorzien van de nodige comfort. Houd er rekening mee dat kunststof wielen niet per se de beste keuze zijn voor op onverharde wegen.

De vorm waarin de buggy is gebouwd is erg stevig, wat ervoor zorgt dat de hondenbuggy lang mee zal gaan.

Met de opberg vak onderin de buggy kun je extra spullen meenemen voor langere wandelingen, naar de supermarkt of als je wil gaan picknicken met je hond.

De buggy heeft een vrij lage prijs, is van hoge kwaliteit, en is geschikt voor elk terrein.

 • Hoge kwaliteit voor relatief lage prijs
 • Grote wielen wat zorgt voor extra comfort en maakt het geschikt voor onverharde wegen
 • Leuke extra’s: Grote opberg vak en twee bekerhouders, handig voor lange wandelingen
 • Stevig frame voor extra duurzaamheid
Topmast All Terrain bestellen bij bol.com

Drie wielen | Beste prijs/kwaliteit hondenbuggy van Topmast

Topmast-Hondenbuggy-grijs-3-wielen
Topmast Hondenbuggy Drie Wielen

De Topmast Hondenbuggy met drie wielen is de beste low-budget keuze. Voor deze hondenbuggy betaal je minder dan €70, afhankelijk van welke kleur je kiest.

Afmeting buggy (in cm) 80 x 45 x 97
Afmeting mand (in cm) 55 x 35 x 40
Gewicht 8 kg
Draaggewicht 12 kg
Meest geschikt voor Lange wandelingen;
Verhard terrein.
Topmast Drie Wielen bestellen bij bol.com
Productbeschrijving

Deze hondenbuggy van Topmast is vergeleken met andere low-budget hondenbuggy’s dankzij het aluminium frame relatief duurzaam. Vaak zie je hondenbuggy’s binnen deze prijsklasse dat ze van PVC zijn gemaakt.

Deze hondenbuggy is voorzien van veel gaas, waardoor je hond alle kanten kan zien en is de buggy voorzien van handige accessoires. De handige accessoires zijn twee bekerhouders, een opberg vak en parkeerremmen op de achter wielen. Deze extra’s zorgen voor een hoog gebruiksgemak voor de lage prijs.

Een nadeel van deze hondenbuggy is dat het beschikt over kleine kunststof wielen, wat niet goed rolt op ruw en/of oneffen grond. De buggy’s werken wel heel goed op verhard terrein, zoals op de stoep of in een winkelcentrum.

Als je van plan bent om door het bos te lopen met de hondenbuggy is het aan te raden om een andere hondenbuggy te kiezen, bij voorkeur met grotere wielen of luchtbanden. Als je juist van plan bent om de buggy alleen op verhard terrein te gebruiken, dan is dit een geschikte keus voor jou.

Deze hondenbuggy is beschikbaar in 12 verschillende kleuren, bekijk de buggy via bol.com om alle kleuren te bekijken.

 • Erg scherp geprijst
 • Beschikbaar in 12 verschillende kleuren
 • Leuke extra’s: Twee bekerhouders en een grote opberg vak, handig voor lange wandelingen
 • Veel gaas waardoor je hond goed zicht heeft aan de voorkant en beide zijden
 • Meer dan 40 recensies, erg positief en betrouwbaar
Topmast Drie Wielen bestellen bij bol.com
Topmast-Hondenbuggy-blauw-3-wielen-800x500

Afneembare Tas | Laagste prijs hondenbuggy van Topmast

Topmast-hondenbuggy-antraciet-afneembare-tas
Topmast Hondenbuggy Afneembare Tas

De hondenbuggy van Topmast met een afneembare tas is de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding. De buggy heeft een draaggewicht van 15 kilogram en kost onder de €100.

Afmeting buggy (in cm) 60 x 44 x 95
Gewicht 4 kg
Draaggewicht 15 kg
Meest geschikt voor Lange wandelingen;
Verhard terrein.
Topmast Afneembare Tas bestellen bij bol.com
Productbeschrijving

Deze buggy valt op dankzij het grote formaat. De mand van de wagen kan worden afgehaald en het dak losgemaakt. Deze opties hebben twee functionaliteiten, enerzijds kan het gebruikt worden als buggy en anderzijds als draagtas. De mand kan volledig los van het frame worden gehaald. Zo kun je eenvoudig je hond meedragen in de draagtas.

Een hondenbuggy met de 2-in-1 optie vind je bij geen een ander merk zo scherp geprijsd. Naast deze functionaliteiten is de hondenbuggy gemaakt van polyester wat de regen tegenhoud. Dankzij het polyester materiaal is het niet nodig om een regenhoes erbij aan te schaffen.

Let er wel op dat deze hondenbuggy niet beschikt over bekerhouders, maar dat je in plaats daarvan de hond wel eenvoudiger mee kunt dragen. Deze hondenbuggy is daardoor minder geschikt voor korte wandelingen, maar wel erg geschikt voor bijvoorbeeld op vakantie.

 • Multifunctioneel, een draagtas en hondenbuggy in 1. Handig om mee te nemen op reis
 • Relatief scherp geprijsd
 • Polyester materiaal hoes, waardoor het regenbestendig is
 • Beschikt over een ruime opberg vak onderin de buggy
Topmast Afneembare Tas bestellen bij bol.com
Topmast-hondenbuggy-zwart-afneembare-tas-800x500

Algehele conclusie

Wat is de beste hondenbuggy van Topmast?

Mijn persoonlijke favoriete hondenbuggy van Topmast is de low-budget keuze. Topmast is gespecialiseerd in het maken van hondenbuggy’s tegen scherpe prijzen. Er zijn weinig concurrenten die dit zo goed kunnen als Topmast.

De all-terrain buggy van Topmast is ook een prima keuze, maar naar mijn mening zijn er binnen die prijsklasses ook andere merken die net zo goed of misschien zelfs beter zijn dan die van Topmast. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan de hondenbuggy van Innopet. Dus wil je een goedkope hondenbuggy aanschaffen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Ik raad je aan om eens een kijkje te nemen bij de budget-keuzes van Topmast.

Hondebuggy Kiezen
hondenfietskar-labrador-1200x700